top of page
Search

Hermelin Fastigheter förvärvas av Gladsheim Fastigheter

I dag undertecknades avtalen som gör att Hermelin Fastigheter nu blir en del av Gladsheims fastighetsportfölj.


Hermelin Fastigheter grundades 2014 och har byggt upp ett fastighetsbestånd med fokus på hyreslägenheter i Eskilstuna. I dag säljer huvudägaren Hermelin Equity AB huvuddelen av fastighetsbeståndet till Gladsheim, och blir därmed delägare i Gladsheims stora bestånd.


“Det känns bra att våra fastighetsbestånd nu hamnar i Gladsheims händer. De ser långsiktigt på sitt ägande och det kommer bli bra både för hyresgäster och ägare”, säger Maximilian Hermelin, vd för Hermelin Fastigheter.

Gladsheim är ett snabbväxande fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska städer. Hermelin Fastigheters bestånd i Eskilstuna har ett underliggande fastighetsvärde om 428 mkr och omfattar 230 lägenheter och en del lokaler. Beståndet utgörs av 21 fastigheter på totalt 15 875 kvadratmeter. Förvärvet sker i bolagsform och säljare är Hermelin Fastigheter AB, tillträde sker 1 december.


”Det aktuella Eskilstunaförvärvet blir Gladsheims tredje förvärv i orten, som nu blir Gladsheims största med totalt 350 lägenheter”, säger David Dahlgren, vd för Gladsheim Fastigheter.

Recent Posts

See All

Stay Smarts första boenden i Boden öppna

Stay Smart har nu öppnat sina första boenden i Boden under varumärket Sweden Longstay. Boden har de senaste åren hamnat i blickfånget på grund av bygget av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål,

Stay Smart publicerar sin första årsredovisning

Stay Smart grundades i november 2021 och har under sitt första verksamhetsår byggt upp ett fastighetsbestånd värt 276 miljoner, skapat en organisation som sysselsätter 18 personer och haft 105 000 gäs

留言


bottom of page