top of page
Search

Stay Smart förvärvar två fastigheter i Boden

I december 2022 och januari 2023 förvärvade Stay Smart bolagets två första fastigheter i Boden, en av de städer i norra Sverige som nu ser en tillväxtboom på grund av industrietableringar.

I Boden pågår just nu etableringen av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål, ett gigantiskt projekt som kommer att sysselsätta tusentals personer både under byggtiden och när fabriken är igång. Efterfrågan på smarta boendelösningar är stor och därför etablerar sig nu Stay Smart med egna fastigheter i området.

Den ena fastigheten är centralt belägen i Boden och har fyra lägenheter, den andra ligger naturskönt vid älven. Båda kommer renoveras och möbleras upp av Stay Smarts renoveringsteam och kommer börja hyras ut under våren 2023.

Recent Posts

See All

Stay Smarts första boenden i Boden öppna

Stay Smart har nu öppnat sina första boenden i Boden under varumärket Sweden Longstay. Boden har de senaste åren hamnat i blickfånget på grund av bygget av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål,

Stay Smart publicerar sin första årsredovisning

Stay Smart grundades i november 2021 och har under sitt första verksamhetsår byggt upp ett fastighetsbestånd värt 276 miljoner, skapat en organisation som sysselsätter 18 personer och haft 105 000 gäs

bottom of page