top of page
Search

Stay Smart förvärvar två fastigheter i Boden

I december 2022 och januari 2023 förvärvade Stay Smart bolagets två första fastigheter i Boden, en av de städer i norra Sverige som nu ser en tillväxtboom på grund av industrietableringar.

I Boden pågår just nu etableringen av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål, ett gigantiskt projekt som kommer att sysselsätta tusentals personer både under byggtiden och när fabriken är igång. Efterfrågan på smarta boendelösningar är stor och därför etablerar sig nu Stay Smart med egna fastigheter i området.

Den ena fastigheten är centralt belägen i Boden och har fyra lägenheter, den andra ligger naturskönt vid älven. Båda kommer renoveras och möbleras upp av Stay Smarts renoveringsteam och kommer börja hyras ut under våren 2023.

Recent Posts

See All

Den 14 december tillträdde Hermelin Equitys dotterbolag Hermelin Fastigheter Ljusterö AB en stor jordbruks- och skogsfastighet på Ljusterö. Fastigheten är belägen på södra Ljusterö och omfattar 110 he

Certainli är ett nystartat svenskt SaaS-bolag backat av inkubatorn Hidden Dreams som hjälper företag och organisationer att administrera compliance-dokumentation för produktcertifikat. För att ta en p

bottom of page