top of page
Search

Karriärkonsulten förvärvas av investmentbolaget Storskogen

Karriärkonsulten har sålts till investmentbolaget Storskogen. Bolaget kommer även fortsatt att drivas med Camilla Hermelin som VD men nu i nära samarbete med tidigare konkurrenten Enrival och med nationell räckvidd i stället för regionalt i Stockholmsregionen.

Karriärkonsulten arbetar med att hjälpa människor som står långt från arbetsmarknaden att få jobb, börja studera eller starta eget. Bolaget grundades av Camilla Hermelin 2011 och Maximilian Hermelin har varit delägare och styrelseledamot sedan 2013. Vid försäljningen sysselsatte bolaget cirka 65 medarbetare med kontor i Stockholm, Eskilstuna, Norrköping, Uppsala och Västerås.

“Karriärkonsulten har gjort en fantastisk tillväxtresa och ett fantastiskt arbete med att hjälpa arbetssökande att få jobb. Jag ser fram emot att se vad bolaget kan åstadkomma framöver i en större kontext”, säger Maximilian Hermelin.

Köpare till Karriärkonsulten är investmentbolaget Storskogen, som genom köpet av Karriärkonsulten och den kompletterande aktören Enrival stärker sitt affärsområde Tjänster inom vertikalen HR och Kompetens.

”Jag känner en stor glädje att få bli en del av både Storskogen och Enrival. När möjligheten väl kom upp fanns det ingen tvekan. Tillsammans kommer vi bli en stark aktör på marknaden, med flest deltagare och förmodligen bäst betyg”, säger Camilla Hermelin, vd för Karriärkonsulten.

Recent Posts

See All

Stay Smarts första boenden i Boden öppna

Stay Smart har nu öppnat sina första boenden i Boden under varumärket Sweden Longstay. Boden har de senaste åren hamnat i blickfånget på grund av bygget av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål,

Stay Smart publicerar sin första årsredovisning

Stay Smart grundades i november 2021 och har under sitt första verksamhetsår byggt upp ett fastighetsbestånd värt 276 miljoner, skapat en organisation som sysselsätter 18 personer och haft 105 000 gäs

bottom of page