top of page
Search

Ny partner: Camilla Hermelin

Hermelin Equity har en ny partner: Camilla Hermelin, entreprenör och eldsjäl som nu lämnar över sitt livsverk Karriärkonsulten för att stärka vårt team. Så här beskriver hon sig själv:


Camilla Hermelin är hjärnan och hjärtat bakom Karriärkonsulten, ett företag fött ur hennes passion och talang att matcha arbetssökande med arbetsgivare. 


Efter att ha studerat marknadsföring i USA och återvänt till Sverige utvidgade hon sitt nätverk och fortsatte utveckla sin dröm, vilket blev starten på hennes resa med Karriärkonsulten. Camilla har även erfarenhet inom HR samt marknadsföring från finans, läkemedel och försäkringsbolag. 


Tack vare sin tävlingsinstinkt och brinnande engagemang har hon fått flera priser, bland annat årets nyföretagare, och Karriärkonsulten blev Gasellföretag 2021 och 2022. 


2022 sålde Camilla och Maximilian Hermelin Karriärkonsulten till coachbolaget EnRival som i sin tur ägs av Storskogen. Camilla är i dag styrelseledamot i EnRival/Karriärkonsulten och verksam som partner i Hermelin Equity. 


Recent Posts

See All

Stay Smarts första boenden i Boden öppna

Stay Smart har nu öppnat sina första boenden i Boden under varumärket Sweden Longstay. Boden har de senaste åren hamnat i blickfånget på grund av bygget av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål,

Stay Smart publicerar sin första årsredovisning

Stay Smart grundades i november 2021 och har under sitt första verksamhetsår byggt upp ett fastighetsbestånd värt 276 miljoner, skapat en organisation som sysselsätter 18 personer och haft 105 000 gäs

Comments


bottom of page