top of page
Search

Stay Smart förvärvar fastighet i växande kommun

Stay Smart gör i dag sitt första fastighetsförvärv utöver de tre fastigheter som kom bolaget tillgodo i samband med uppstarten.


Fastigheten som förvärvas är på 260 kvm med en mycket god planlösning för företagsboende, som är ett av Stay Smarts fokusområden.


Grillby ligger strax utanför Enköping, en ort som dels i sig själv bedöms växa kraftigt inom de närmsta åren men kommunen i stort bedöms också växa. Så här skriver Göran-Valdemar Lacksell i Enköpingsposten:

Med stor glädje och entusiasm ser jag Grillby växa, ett samhälle med Enköpings kommuns största potential för tillväxt. Inte bara för Grillby i sig själv utan för hela kommunen. Detta med tanke på närheten med pendlingsavstånd till Stockholm, Uppsala med flera städer. Närheten till friluftsliv och natursköna områden.

Recent Posts

See All

Stay Smarts första boenden i Boden öppna

Stay Smart har nu öppnat sina första boenden i Boden under varumärket Sweden Longstay. Boden har de senaste åren hamnat i blickfånget på grund av bygget av H2 Green Steels fabrik för fossilfritt stål,

Stay Smart publicerar sin första årsredovisning

Stay Smart grundades i november 2021 och har under sitt första verksamhetsår byggt upp ett fastighetsbestånd värt 276 miljoner, skapat en organisation som sysselsätter 18 personer och haft 105 000 gäs

Commentaires


bottom of page